Makeup Shop

vineri, 23 noiembrie 2012

             Dupa cum am promis la inceputul acestei saptamani, am revenit cu un review la ultima mea  achizitie  in materie de makeup.  Paleta  Atelier Paris T16 Prune Nacre s-a tinut dupa mine, la propriu. :))..

            Am fost sa ridic comanda de la Magazinul de Make Up al Ramonei Chirita si efectiv nu am putut sa nu cumpar si aceasta paleta. In primul rand am fost convinsa de calitatea produselor, pe care le-am testat in cadrul cursului, iar in al doilea rand era o necesitate :) nu aveam acele nuante intr-o alta paleta.
         
            Pretul este pe masura calitatii, dar se aplica perfect pe zicala: " sunt prea sarac ca sa-mi iau ceva ieftin " Atelier Paris T16 Prune Nacre

 


  • Prima nuanta este un roz foarte fin, cu o textura perlata, perfecta pentru zonele unde trebuie sa punem lumina - arcada si coltul intern al ochiului. 
  • Rozul " nebun" din paleta, nu este chiar asa " nebun " cum pare :(, dar e perfect pentru a face trecerea de la culoarea deschisa la cea inchisa prin blenduire. 
  • Urmeaza culoarea pentru care am cumparta defapt paleta :) visina roscovana, care are o textura usor cremoasa, iar culoarea este foarte pigmentata. 

  • Ultimele 2 nuante din dreapta sunt in tonuri inchise pe care le pot aplica foarte bine si pentru un machiaj smokey eyes, precum si pentru a intensifica umbrele.

         Textura acestor farduri se potriveste perfect pentru makeup-ul realizat in tehnica acuarelei si rezista cu succes toata ziua. Am fost uimita sa constat ca aveam acelasi machiaj dupa 16 ore de munca, sala si iesit in oras. Ma declar multumita de achizitie si astept cu nerabdare sa incerc si alte palete Atelier.

          Paleta se poate comanda pe: http://magazinuldemakeup.ramonachirita.ro/

2 comentarii: